Godkendelse af job og medier

I denne artikel kan du læse hvordan du godkender et job og de promoverede medier.

Der findes to typer godkendelse - job godkendelse og medie godkendelse. Denne artikel tager udgangspunkt I at begge typer benyttes.

Du kan læse her, hvordan du opsætter godkendelsesregler.

Når et job er blevet oprettet og der er blevet promoveret til de valgte medier, vil brugeren automatisk blive spurgt om de vil starte godkendelsesprocessen.

1. Gå til jobbet, der mangler godkendelse

2. Klik på knappen "Mangler godkendelse" eller godkendelsen under "Godkendelser"

Bemærk, godkenderen modtager også en notifikation med et direkte link til jobbet.

3. Gennemgå jobbet og de områder, der skal godkendes

Du kan folde sektionerne ud for at se flere informationer, samt klikke på blyanten for at redigere.

Du kan også tilføje en kommentar, der kan ses af alle, der har adgang til jobbet. Det giver især mening at tilføje en kommentar, hvis du afviser godkendelsen, da brugeren der oprettede jobbet herved får en notifikation om at godkendelsen er afvist.

4. Klik på "Godkend", for at godkende jobbet

Herefter modtager godkenderen af medierne en notifikation.

5. Gennemgå medieinfo og publiceringsdata

Du kan folde sektionerne ud for at se flere informationer, samt klikke på blyanten for at redigere.

Du kan også tilføje en kommentar, der kan ses af alle, der har adgang til jobbet. Det giver især mening at tilføje en kommentar, hvis du afviser godkendelsen, da brugeren der promoveret til mediet, herved får en notifikation om at godkendelsen er afvist.

6. Klik på "Godkend", for at godkende mediet
Bemærk, hvert promoverede medie skal godkendes enkeltvis.

7. Jobbet og medierne er nu godkendt og jobbet er online

Du kan læse her hvordan du opretter et job og promoverer til medier: