Udfyld en formular på en onboarding profil

I denne artikel kan du læse hvordan du udfylder en formular på en onboarding profil/medarbejder. det kunne eksempelvis være en formular vedr. ansættelsesoplysninger eller et 3 måneders samtale skema.

1. Gå til Onboarding i hovedmenuen

2. Klik på "Pipeline detaljer" på den proces eller på den dertilhørende fane, for at finde frem til den ønskede onboarding profil/medarbejder

Du kan også klikke direkte på onboarding profilen fra Oversigtsfanen.

3. Klik på onboarding profilen/medarbejderen du vil sende udfylde en formular på

4. Klik på "Formular" og vælg formularen du vil udfylde

5. Udfyld formularen

6. Klik på "Gem" for at gemme formularen

Formularen er nu gemt og kan ses og redigeres under fanen "Dokumenter".