Promover til LinkedIn

I denne artikel kan du læse om hvordan du promoverer et job til deling på LinkedIn, efter at du har aktiveret LinkedIn som et medie

1. Gå til jobbets "Promover"-fane

2. Tryk på "Promover jobannonce" ved LinkedIn

3. Klik på ”Promover”

4. Klik på "Bekræft betaling"

5. Udfyld følgende detaljer:

• Jobannonce: Vælg jobannonce, hvis du har lavet flere.
  • Design: Vælg design, hvis du har lavet flere. Klik på øjet, hvis du vil se et preview
  • Publicer: Skal jobbet promoveres hurtigst muligt eller på en specifik dato og evt. tid?
  • Afpublicer: Skal jobbet afpubliceres manuelt eller på en specifik dato og evt. tid?
  • Profiles: Hvilke forbundne profiler skal jobbet deles til?
  • Post: Hvilken tekst skal deles på LinkedIn?
  • Underret andre: Skal andre personer informeres herom, så de også kan dele jobbet på jeres LinkedIn? Du kan både tilføje brugere fra systemet samt eksterne mailadresser. Mail ser sådan med med et aktivt link til deling:

6. Tryk på "Promover Jobannonce"

Promover_til_LinkedIn_2020-05-11_17-12-59.pngSå er jobbet delt på de valgt profiler, samt mail er sendt mail til valgte personer, som kan dele jobbet på deres LinkedIn-profil.