Promover til Facebook

I denne artikel kan du læse om hvordan du promovere til Facebook, når du har aktiveret Facebook som medie

1. Gå til jobbets "Promover"-fane

2. Tryk på "Promover jobannonce" ved Facebook

3. Klik på ”Promover”

4. Klik på "Bekræft betaling"

5. Udfyld følgende detaljer:

• Jobannonce: Vælg jobannonce, hvis du har lavet flere.
  • Design: Vælg design, hvis du har lavet flere. Klik på øjet, hvis du vil se et preview
  • Publicer: Skal jobbet promoveres hurtigst muligt eller på en specifik dato og evt. tid?
  • Afpublicer: Skal jobbet afpubliceres manuelt eller på en specifik dato og evt. tid?
  • Underret andre: Skal andre personer informeres herom, så de også kan dele jobbet på jeres Facebook? Du kan både tilføje brugere fra systemet samt eksterne mailadresser.

6. Tryk på "Promover Jobannonce"
Så er der er sendt mail til valgte personer, som kan dele jobbet på deres Facebook-profil.