Rediger/aflys en begivenhed

Når du har oprettet en begivenhed, f.eks. indkaldt til 1. jobsamtale, har du efterfølgende mulighed for at redigere den, hvis det bliver nødvendigt.

Når begivenheden er oprettet (du kan læse mere om oprettelse her) vil den fremstå på jobbets oversigtsside:

1) Ved at klikke på begivenhedstitlen, i dette tilfælde "Online 1. interview" har du mulighed for at redigere eller helt at aflyse begivenheden:

2) Ved at holde musen over en kandidat, har du mulighed for at acceptere begivenheden på hans/hendes vegne:

3) Klik videre på knappen Rediger for at redigere begivenheden. I det næste billede har du mulighed for f.eks. at tilføje kandidater, og dermed skal der også tilføjes lige så mange nye tidspunkter som nye kandidater:

Du kan også her tilføje eller ændre interviewere.

4) Ligeledes kan du ændre i de allerede fastlagte tidspunkter, lokation mm:

5) Du får nu mulighed for at sende en besked om ændringerne til kandidaterne og/eller til interviewerne, hvis det er nødvendigt:

Til info kan du også udføre samme handling fra Hovedmenuen -> Kalender: