Opret eksportfil - Excel/CSV

Ved hjælp af eksportfiler kan man nemt generere en fil på kandidater eller medarbejdere, f.eks. en medarbejderliste. Det betyder, at der oprettes en skabelon, hvor I kan liste jeres medarbejdere, og heri indsættes flettefelter på de data, I ønsker i listen - f.eks. navn, mailadresse, telefonnummer, lønramme, afdeling eller hvad I måtte ønske.

Du kan i nedenstående artikler læse om hvordan du eksporterer et dokument:

1. Gå til "Integrationer" via "Indstillinger" i hovedmenuen og klik på "Eksportér"

2. Klik på "Ny eksport"

3. Vælg "Excel/CSV" og tryk "Fortsæt"

4. Giv eksportfilen en intern beskrivelse  og vælg om eksportfilen skal være Excel eller CSV

5. Vælg hvor filen skal bruges i systemet: Ved "Medarbejder" og/eller "Kandidat"

.. eller vælg om filen skal bruges som eksport til løn, således at filen kan vælges ved oprettelse af løngruppe

6. Opret/vælg eksportdata

Vælg eksisterende dataelementer, som skal inkluderet på exportfilen
Tryk på "Tilføj eksisterende element" og søg/vælg et eksisterende element

.. eller opret eksportdata, som udfyldes inden exportfilen genereres

7. Klik på "Gem"