Flyt kandidater fra et job/emnebank til et andet

I denne artikel kan du læse om hvordan du flytter kandidater fra et job eller emnebank til en andet. Det kunne eksempelvis være at du havde en interessant kandidat i en emnebank, som du gerne vil flytte til et job.

1) Åbn jobbet/emnebank med den/de kandidat(er), som du ønsker at flytte.
Gå derefter til kandidatfanen

2) Marker den/de kandidat(er), du ønsker at flytte.
Klik på menuknappen i bunden og klik på "Flyt"

3) Fold "Job eller emnebank" ud og vælg ved pilen det job eller emnebank, du ønsker at flytte kandidaterne til

4) Du har nu mulighed for at diskvalificere kandidaten på det job/emnebank du flytter kandidaten FRA:

5) Fold billedet ud ved pilen og vælg en årsag til diskvalificering. Klik på "Gem".

Kandidaterne ligger nu på det "nye" job/emnebank med status "Sourced":