Søgning af medarbejdere

I denne artikel kan du læse om hvordan du nemt kan søge og sortere i medarbejdere. Du kan bl.a. gemme dine søgninger til senere brug.

1. Gå til hovedmenuen og vælg ''Medarbejdere''

2. Tryk på knappen ''Filter''

Klik på knappen "filter" i venstre hjørne, og derefter "Søg". Brug feltet "hurtig søgning" hvor der skrives et søgeord efter eget valg eller vælg "Tilføj kriterier", her vælges de specifikke kriterier i drop-down menuen.

Søgefunktionen gør det muligt at søge i alle medarbejderes data og du kan søge en medarbejder frem på de fleste af medarbejderens stamdata.

Når du har brugt en af disse muligheder vil feltet af viste medarbejdere blive indskrænket.

Klik på "Gem filter" hvis du vil bruge denne igen.

3. Sorter ved at klikke på tandhjulet ude til højre

Tilføj de ønskede kriterier for sortering og afslut med at trykke ''Gem visning'' for at se sorteringen give udslag i de viste medarbejdere.