Log ind som en anden bruger

I denne artikel kan du læse om hvordan du logger ind som en anden bruger. Dette kan være meget brugbart, når du skal hjælpe en bruger, som ikke har de samme rettigheder som dig jf. rollen, eller du skal teste om du har opsat brugertilladelser og visninger korrekt i forhold til hvad en medarbejder og leder eksempelvis skal kunne se eller redigere i.

1. Gå til "Indstillinger" via hovedmenuen, og klik på "Konto"

2. Klik på fanen "Brugere"

3. Find den bruger, som du gerne vil logge ind som

Du kan med fordel søge på vedkommende ved at klikke på "Filter":

4. Marker brugeren, som du gerne vil logge ind som, og klik på "Log på"

Nu er du logget på som den valgte bruger, og kan dermed se, hvad vedkommende kan i systemet. Dette kan være meget brugbart, når du skal hjælpe en bruger, som ikke har de samme rettigheder som dig jf. rollen, eller du skal teste om du har opsat brugertilladelser og visninger korrekt i forhold til hvad en medarbejder og leder eksempelvis skal kunne se eller redigere i.

NB! Når du er logget ind som en anden bruger, og er færdig med at teste/hjælpe vedkommende, skal du logge ud som vedkommende, og logge ind som dig selv igen.
Et lille tip kan være, at logge ind i to forskellige browsere. Derved kan du eksempelvis også tilrette som administrator i en browser, og være logget ind som brugeren i den anden.