Importer information til medarbejder stamdata

I denne artikel kan du læse om hvordan I importerer information til jeres medarbejderes stamdata. Den beskrevne fremgangsmåde er den samme uanset om det er første gang, at I skal importere data til jeres medarbejdere, eller I har behov for at importere over flere gange.

Inden I kan importere medarbejder stamdata, skal I klargøre en Excel-fil med den ønskede data til import. Hertil er der et par huskeregler:

• Filen skal som minimum altid indeholde medarbejderens arbejdsmail, og denne skal mappes, da dette er medarbejderens id
    • To medarbejdere må ikke have samme mail
  • Leder skal udfyldes med lederens mail
    • Leder må ikke have sig selv som leder
    • CEO må ikke have leder
  • Afdeling skal være ID eller Brugerdefineret ID, som findes på afdelingen
  • Landekode foran telefonnummer, fx +45
  • Løn og andre tal skal være rene tal - og ikke med kr., % eller lignende, samt kun med kommaer og ikke punktummer

Når I har klargjort Excel filen til import, skal I følge de nedenstående trin.

1. Gå til Organisationsfanen via "Medarbejdere" i Indstillingsmenuen

2. Klik på Import-ikonet

3. Vælg den formular, som I ønsker at importere data til, fx. Stamdata formularen

4. Upload Excel filen

5. Klik på "Fortsæt"

Emply_2020-12-29_11-00-38.png6. Map de enkelte felter fra Excel filen til den valgte formular

Emply_2020-12-29_11-23-30.pngBemærk følgende:

• Dato skal noteres med samme format som Excel ark, fx. dd.MM.yyyy, dd-MM-yyyy eller dd/MM/yyyy
  • De enkelte valgmuligheder skal mappes, fx. ved køn, kontrakttype, land, ja/nej eller lignende
  • Valuta til vælges ved beløbselementer

7. Klik "Importer", når du har mappet de ønskede felter

Når Import-ikonet er tilbage til udgangspunktet, så er information importeret på jeres medarbejderes stamdata!