Reistijd kandidaten bekijken

Je kunt via Google Maps heel mooi een overzicht maken van een reeks kandidaten hoever ze van de locatie van de vacature vandaan wonen.

In dit artikel leggen we uit hoe je deze optie kan gebruiken.

Reistijden bekijken via Google Maps

Om de reistijd te kunnen bekijken volg je onderstaande stappen:

• Klik op het desbetreffende project
  • Op de kandidaten pagina zorg je ervoor dat in een van de drie aanpasbare kolommen de reistijd wordt getoond.

• Wanneer je die kolom hebt selecteer je de kandidaten die je wilt bekijken.

• Wanneer je vervolgens op het locatie-icoontje klikt dan wordt er een nieuwe pagina geopend met een kaart. Hier zie je dan alle kandidaten aangegeven en als je op zo'n pin klikt dan zie je de precieze reistijd vermeld.