Deelnemers toevoegen

1. Het project is opgeslagen en het volgende tabblad is “Deelnemers”. Deelnemers zijn collega’s die onderdeel zijn van het proces. Klik op het tabblad “Deelnemers”. Deelnemers_toevoegen.png
  2. Hier vind je het overzicht van alle deelnemers die zijn toegevoegd aan het project. Klik op “Deelnemers toevoegen” aan de linkerkant van het scherm.Deelnemers1.png
  3. Voeg de deelnemer toe door de naam in te typen en voor de deelnemer te kiezen of voeg een nieuwe deelnemer toe door op het groene plusje te klikken.Deelnemers2.png
  4. Na het toevoegen van de deelnemer kun je een bericht sturen door “Bericht sturen” in te schakelen. Je kunt dit ook later inschakelen of later uitschakelen wat inhoudt dat de deelnemers alleen toegang hebben tot het project op de opgegeven datum of niet langer toegang hebben op de opgegeven datum. Klik op “Opslaan”. De deelnemer(s) zijn succesvol toegevoegd aan het project.Deelnemers3.png