Een advertentie maken

Wanneer je een nieuwe vacature of talentpool maakt, is het maken van een advertentie heel gemakkelijk. Je kunt een advertentie aanpassen naar eigen wensen, een template gebruiken voor bijvoorbeeld specifieke vacatures en het beheren van verschillende talen managen.

1.  Klik op het tabblad “Advertenties”. Klik vervolgens op de knop “Nieuwe advertentie”.Advertentie.png
  2. Na het openen kun je bij “Indeling” kiezen voor een bestaande template, een ontwerp naar eigen keuze of kun je een nieuwe advertentietekst schrijven in het tekstveld. De templates en ontwerpen worden beheerd in het Instellingenmenu. Een template is alleen beschikbaar wanneer deze daar is aangemaakt.Advertentie1.png
  3. Bij “Teksten” vermeld je de naam van de advertentie zowel bij “Interne beschrijving” als bij “Header”. De tekst in de header is voor extern gebruik, de naam van de advertentie bij header zie je terug in het overzicht van alle advertenties.Advertentie2.png
  4. De omschrijving van de advertentie komt in het veld “Volledige advertentietekst”. Als je voor een template gekozen hebt, kun je de tekst aanpassen naar de gewenste tekst van jouw advertentie. Je kunt tekst direct in het veld typen of je kunt een al bestaande advertentie, bijvoorbeeld uit Word, kopiëren via copy/paste of via het Word icoon.Advertentie3.png
  5. Je kunt verschillende talen toevoegen via “Advertenties” in het Instellingenmenu.Advertentie4.png