Nieuwe taken aanmaken

Je kunt taken geven aan collega’s die deelnemers zijn van het project. Door de “Taak” functie kun je collega’s een specifieke vraag stellen of opdracht geven.

1. Klik op de tab “Taak” in het hoofdmenu. Klik vervolgens op de knop “Nieuwe taak”.

Taken.png2. Vul een titel, datum en tijd in en de omschrijving van de taak. Koppel daarna de taak aan een specifiek project en delegeer het aan een deelnemer van het project. Klik daarna op “Opslaan” en de taak is aangemaakt.

Taken1.png3. De deelnemer die je de taak hebt gestuurd, zal nu een melding krijgen in het systeem door middel van een nummer bij de bel.

4. In de taak staat precies beschreven wat er van hem verwacht wordt.