Documenten

Wanneer je een document wilt uploaden kun je dit op verschillende manieren doen. Je kunt een document uploaden en deze op privé zetten of delen met anderen. Je kunt ook documenten toevoegen aan een specifiek project zodat je collega’s meer informatie kunt geven over de vacature.

Upload een document welke zichtbaar is voor alle gebruikers.

1. Klik op de tab “Documenten” in het hoofdmenu. Klik op “Nieuw document” en upload het gewenste document. Je kunt kiezen of je het document privé document3.png of zichtbaar voor iedereen wilt laten zijndocument4.png door op de iconen te klikken.

Upload een document in een specifiek project.

1. Wanneer je een document bij een vacature wilt toevoegen, ga naar het project en klik op de tab “Documenten” rechts bovenin. Het kan voorkomen dat je eerst op meer moet klikken om de tab zichtbaar te krijgen. Upload het document en zie dat je ook hier kunt kiezen voor privé of zichtbaar voor iedereen. Wanneer het document zichtbaar is voor iedereen, is dit alleen zichtbaar voor deelnemers aan het project.

Voeg een link in naar een document in de advertentie.

1. Klik op de tab “Advertentie” en vul de Velden in. In het veld “Volledige tekst” klik je op het link icoondocument5.png en kies je het gewenste document via het dropdown menu.