Gebruikers

In een organisatie zijn er vaak meerdere collega’s die betrokken zijn bij de vacature en het aannemen van nieuwe medewerkers. In Emply Hire worden deze collega’s toegevoegd als gebruikers waardoor iedereen die betrokken is bij de vacature met elkaar kan samenwerken. Een gebruiker wordt toegevoegd aan een vacature door hem deelnemer van het project te maken. Laten we een nieuwe gebruiker aanmaken.

1. Klik op de “Accounts” knop in het drop down menu bovenin rechts in het hoofdmenu.Gebruikers.png
  2. Klik bovenin op de tab “Gebruikers”.Gebruikers1.png
  3. Klik nu op de “Nieuwe gebruiker” knop linksboven. Maak een login aan en vul de verplichte velden in. Bepaal bij gebruikerstype welke rol de nieuwe gebruiker krijgt. Klik op “Opslaan”, de gebruiker is nu aangemaakt. Let op dat een e-mail adres uniek is in Emply Hire en dat iedere gebruiker een e-mail adres moet hebben. Ook het wachtwoord is verplicht, deze moet uit minstens 6 karakters bestaan met cijfers en letters. Verder is mogelijk om het account op inactief te zetten wanneer een gebruiker maar tijdelijk gebruik maakt van het systeem.Gebruikers2.png
  4. Wanneer je op “Opslaan” klikt kun je de nieuwe gebruiker een e-mail sturen met de inloggegevens.Gebruikers3.png