Projectgegevens

In projectgegevens kun je alle gegevens zetten die er nodig zijn voor het maken van een nieuw project. Je kunt ervoor kiezen om sommige velden verplicht te maken en anderen niet.

1. Ga naar het instellingen menu via het drop down menu en klik daar op projectgegevens.Projectgegevens.png
  2. In dit geval gaan we een startdatum maken zodat sollicitanten weten wanneer ze kunnen beginnen met werken voor ons. Klik op “Nieuwe datum” bovenin het scherm. Vul de titel in bijvoorbeeld startdatum, kies het formaat en maak een keuze bij de twee vragen. Klik vervolgens op “Opslaan”.Projectgegevens1.png
  3. Maak vervolgens een nieuw project of ga naar een bestaand project en check of het nieuwe projectgegeven is toegevoegd.Projectgegevens2.png
  4. Ga terug naar projectgegevens. Het nieuwe projectgegeven staat nu onderaan. Met “Verplaatsen” kun het projectgegeven plaatsen naar waar je het in de vacature wilt hebben staan.Projectgegevens3.pngNote: Bovenin zie je andere mogelijkheden om toe te voegen zoals nieuwe tekst velden, uitrolmenu’s, en voorgedefinieerde data.