Media

In het Media onderdeel kun je verschillende Media toevoegen waarop je wilt adverteren. Daarnaast kun je careercentra toevoegen voor kandidaten waar ze hun cv’s en andere documenten kunnen uploaden. Op deze manier blijven kandidaten relevant voor uw organisatie en tegelijkertijd op de hoogte van nieuwe vacatures.

1. Ga naar het Instellingenmenu en klik op de “Media” knop. Klik vervolgens op “Nieuwe media” in de linker bovenhoek.Media.png
  2. Voeg een nieuw media in. Vul een titel in, kies of het een Banenportaal of een Careercenter betreft onder “Type” en kies een integratie van derde wanneer dit van toepassing is. Klik daarna op “Opslaan”.Media2.png
  3. Wanneer je een careercentrum wilt maken, kies je bij “Type” voor “Loopbaancentrum”. Kandidaten kunnen, door een careercentrum te maken, zich aanmelden via e-mail, hun cv uploaden en een jobalert aanmaken zodat zij een mail krijgen wanneer een vacature voldoet aan hun jobalert.Media3.png
  4. Instellingen; Vul hier de titel en omschrijving in.
  5. Ontwerpen: Kies voor Standaard of kies je eigen lay out voor banen, advertenties of formulieren, wanneer je dit gemaakt hebt via het Instellingenmenu.
  6. Kandidaten: Kies de Talentpool die je wilt gebruiken en of je wel of niet een bericht wilt sturen wanneer kandidaten solliciteren.
  7. Vacature informatie: Kies voor standaard om het standaard Emply design te gebruiken. Wanneer je een eigen design wilt gebruiken, kies dan voor externe website en voeg een URL en een maatwerk XML file toe.
  8. Vacatures: kies “Standaard” wanneer je gebruik wilt maken van het standaard Emply design of toon het overzicht van vacatures op uw eigen website door een externe website url toe te voegen.
  9. Job Alert: Klik de velden aan die zichtbaar moeten zijn voor de kandidaten.
  10. Klik op “Opslaan” en het media is gemaakt.

Opmerking: De velden “Kandidaten” en “Job Alert” zijn alleen zichtbaar wanneer er een careercenter wordt aangemaakt.