Formulieren

Een formulier wordt gebruikt zodat kandidaten gegevens in kunnen vullen wanneer zij solliciteren. In een formulier kunt u elementen zoals Stappen, Kolommen en Tekst toevoegen. Ook de datatypes worden hier geïntegreerd.

1. Ga naar het Instellingenmenu en klik op de “Formulieren” knop.Formulieren.png
  2. Kies tussen sollicitatieformulieren voor kandidaten en interne formulieren waarin informatie van kandidaten wordt opgeslagen.Formulieren1.png
  3. Klik op standaard formulier en klik op “Nieuw Element”.Formulieren2.png
  4. Kies in "Nieuw element" een stap en noem het “Persoonsgegevens”. Hier voeg je de datatypes in zoals “Naam”, “Achternaam”, E-mail” enzovoort. Klik op “Opslaan” en de stap is succesvol opgeslagen.Datatypes.png