Stappen toevoegen aan een workflow

Een workflow bestaat uit verschillende stappen. Dit zijn de stadia waarin de kandidaat zich bevindt gedurende het sollicitatieproces. Een workflowstap is bijvoorbeeld 1e gesprek of afgewezen. Voeg verschillende stappen toe die van toepassing zijn op het sollicitatieproces.

1. Ga naar instellingen, workflows en klik op “Nieuwe stap”.Stappen_workflow.png
  2. Kies eerst de taal en vervolgens de titel van de nieuwe stap bijvoorbeeld 1e gesprek. Voeg daarna de stap in bij de Workflow. De nieuwe workflowstap is nu gecreëerd.Stappen_toevoegen_workflow1.png