Publiceren naar media

Wanneer je een nieuwe vacature hebt gemaakt en je bent klaar om deze te publiceren, ga dan in de vacature naar de tab “Publiceren” waar je kunt kiezen tussen verschillende media waarop je jouw vacature kunt plaatsen.

1. Op het publiceren scherm van Emply zie een lijst met verschillende media. Wanneer je jouw media hebt gevonden, klik dan op “Toevoegen”. De gekozen media wordt nu getoond in de winkelwagen.Publiceren_media1.png
  2. Zie dat onder de winkelwagen een kolom staat met “Gepubliceerd op”. Hierin staat de knop “Volg de traffic”, en kun je zien hoe jouw advertentie het doet op de verschillende media.Publiceren_media2.png
  3. Klik op de groene knop “Overgaan tot publiceren” om de vacature te publiceren op de gekozen media.Publiceren_media3.png
  4. Voordat je op “Publiceren” klikt, moet je kiezen welke advertentie gepubliceerd moet worden op de gekozen media. Tevens kun je hier aangeven wanneer je de advertentie wilt plaatsen en verwijderd wilt hebben. Vul het formulier in en klik daarna op “Publiceren”.Publiceren_media4.png
  5. Na publicatie kun je via de tab “Traffic” zien hoe er wordt gereageerd op de vacature op de verschillende media.Publiceren_media5.png