Nieuwe kandidaten toevoegen aan een project

Wanneer je de lijst met kandidaten bekijkt, is het altijd mogelijk om een kandidaat handmatig toe te voegen. Deze mogelijkheid is ideaal wanneer je kandidaten hebt buiten het systeem om. De HR manager kan bijvoorbeeld contact hebben gehad met headhunters over hun kandidaten die geschikt zijn voor deze vacature.

1. Klik op de “Nieuwe kandidaat” knop aan de linkerkant van het scherm. Nieuwe_kandidaat.png
  2. Een pop up verschijnt met de vraag om het Email adres in te vullen van de kandidaat.Nieuwe_kandidaat1.png
  3. Vul de velden in en upload de foto en documenten van de kandidaat. Klik op “Save” wanneer je klaar bent en een nieuwe kandidaat is aangemaakt.  Nieuwe_kandidaat2.png