Rapportages

In Emply zijn er verschillende opties mogelijk als het gaat over rapportages. Over het algemeen is deze functie ideaal voor recruiters die rapporten maken voor hun managers. De data kan worden getoond in verschillende diagrammen en grafieken.

1. Klik op de tab “Rapportages” bovenaan de pagina en klik op “Nieuwe rapportage”. Rapportages.pngVul een titel in en klik op “Opslaan”. Een nieuw scherm met opties wordt nu geopend. Kies de specifieke data, het type grafiek en selecteer de periode.
  1. Bij “Grafiek” kies je het onderwerp dat betrekking heeft tot de data die je wilt gebruiken. Gebruik het dropdown menu om de data te selecteren die je zoekt. Ook kun je hier kiezen welk type grafiek of diagram je wilt zien en selecteer je de gewenste periode.
  1. Bij “Totale criteria” ga je de rapportage verder specificeren. In onderstaand voorbeeld is gekozen bij grafiek voor kandidaten en bij totale criteria kun je bepalen wat je van deze kandidaten wilt zien. In dit geval is gekozen voor kandidaten met een leeftijd tussen de 20 en 50 jaar in de periode 1 november 2017 tot 19 december 2017.
  1. Bij “Pools” kies je de tijdline van het overzicht en kies je bij “Type” Handmatig of Automatisch.

Voorbeeld: Je wilt weten wat de status is van de kandidaten komen die gesolliciteerd hebben. Kies dan bij Type Automatisch en de grafiek toont alle kandidaten die voldoen aan de opgegeven criteria met daarbij de status die zij hebben.

Wanneer je echter bij Type Handmatig kiest, kun je meer specifiek zijn in welke data je getoond wilt hebben. Terwijl bij Automatisch alle statussen worden getoond, kun je bij Handmatig kiezen welke status je wilt zien, bijvoorbeeld eerste gesprek of aangenomen.Rapportages1.png

Klik op “Opslaan” en de data wordt getoond. Om de grafiek aan te passen, klik op "Bewerken". Rapportages2.png