Afdelingen

Nadat je een nieuw project hebt gemaakt, wil je deze verbinden aan een specifieke afdeling in jouw organisatie. In een kleine organisatie kan dat één afdeling zijn maar in grotere organisaties kunnen dit meerdere afdelingen zijn. Afdelingen zijn nuttig wanneer je projecten en kandidaten beheert. Je kunt autorisaties instellen zodat gebruikers alleen bevoegd zijn om projecten van hun eigen afdeling te zien.

1. Klik op “Accounts” knop in het drop down menu bovenin aan de rechterkant.Afdelingen.png

2. Aan de linkerkant bovenin, klik op de tab “Afdelingen”. Afdelingen1.png3. Nu zie je een scherm waar je de afdelingen kunt toevoegen en verwijderen. Klik op “Nieuwe Afdeling”.Afdeling2.png 4. Kies een interne titel. Het is ook mogelijk om een externe titel in te vullen. De externe titel wordt getoond in bijvoorbeeld e-mails die vanuit het systeem worden gestuurd. Wanneer je deze niet invult, wordt de interne titel gebruikt. Kies daarna de plek in de organisatie waar de afdeling hoort en klik op de “Geavanceerd” knop.

5. Vul in dit gedeelte de benodigde informatie in over jouw bedrijf onder “Aanvullende informatie”. Klik op “Opslaan” en de afdeling is aangemaakt. De informatie wordt gebruikt in de e-mails die vanuit het systeem worden verstuurd. Als er informatie mist, wordt de informatie van het niveau erboven gebruikt.Afdeling4.png