Gebruikertypes

Het is mogelijk om aan een rol specifieke rechten toe te wijzen. Dit is wenselijk wanneer de ene gebruiker wel rechten heeft voor een bepaalde actie en een andere gebruiker niet. Hiervoor worden in Emply Hire gebruikerstypes aangemaakt. Hierin worden rechten bepaald per rol welke daarna aan een gebruiker gekoppeld worden. Laten we een nieuwe gebruikerstype aanmaken.

1. Klik op de “Accounts” knop in het drop down menu bovenin aan de rechterkant.Gebruikers.png
  2. Klik op de tab “Gebruiker types”. Gebruikerstype1.png
  3. Klik nu op de knop “Nieuw gebruikerstype”.Gebruikerstype2.png
  4. Kies eerst een naam voor het gebruikerstype. Kies daarna voor speciale rechten voor het gebruikerstype door de schuifjes op ON of OFF te zetten. Dit kun je per categorie bepalen, bij bepaalde categorieën opent zich een nieuw scherm waarbij je nog meer selecties kunt maken. Wanneer je hiermee klaar bent, klik je op “Opslaan” en het nieuwe gebruikerstype is aangemaakt.Gebruikerstype3.png