Projectmappen

Je kunt projectmappen maken waar alle verschillende projecten in opgeslagen worden. Je kunt mappen maken voor recruitment projecten, voor talentenpools of om in te archiveren.

1. Ga naar het instellingen menu via het drop down menu en klik op Projectmappen.Projectmappen.png
  2. Dit is de plek waar projectmappen worden opgeslagen. Klik op “Nieuwe map” linksboven.Projectmappen1.png
  3. Kies de taal en titel voor de nieuwe map en bepaal of deze voor recruitment-, talentpool- of gearchiveerde projecten is. Wanneer je hiermee klaar bent, klik je op “Opslaan en afsluiten”. Nu bevindt de nieuwe map zich onder Projectmappen.Projectmappen2.png
  4. De aangemaakte projectmappen zie je aan de bovenkant in een project.Projectmappen3.png