Datatypes

Datatypes kun je zien als velden met data welke je kunt integreren in sollicitatieformulieren. Kandidaten vullen deze velden in wanneer ze solliciteren. Voorbeelden van datatypes zijn “Voornaam”, “Achternaam” of “E-mail”. In het screenshot hieronder wordt een aantal datatypes getoond welke in een formulier gebruikt kunnen worden.Datatypes.png

1. Ga naar het Instellingenmenu en klik op “Datatypes”.Datatypes1.png
  2. Klik op “Nieuw soort gegevens” via het dropdown menu en kies welke data je wilt maken. In onderstaand voorbeeld is voor een tekststring gekozen.Datatypes2.png

Vul de titel in van het datatype en vink, indien noodzakelijk, de gevraagde velden aan.  Klik op “Opslaan”.