Een nieuwe workflow toevoegen

Workflows helpen u om het sollicitatieproces van begin tot het eind af te ronden op de manier waarop u en uw team dit wenst. U kunt per vacature een aparte workflow maken, afhankelijk van de kandidaten waar u naar op zoek bent.

1. Klik op de Instellingenknop in de rechter bovenhoek. Workflows.png
  2. Het Instellingenmenu opent zich binnen Emply. Klik hier op de “Workflows” knop.Workflows1.png
  3. Hier kunt u al uw workflows managen. Benoem de workflows zodat het voor u helder is wanneer u deze kiest bij een bepaalde vacature. Klik nu op de “Nieuwe workflow” knop. Workflow2.png
  4. Kies een taal en titel voor uw nieuwe workflow en klik op “Opslaan”. Uw workflow is succesvol aangemaakt en wordt bewaard tussen de andere workflows.Workflows3.png