Statussen

Statussen zijn acties die je kunt toevoegen in iedere stap van de workflow zodat iedereen goed geïnformeerd is over de status van een sollicitatie. Wanneer je bijvoorbeeld een status “1e gesprek” aanmaakt, zal je ook status “uitgenodigd”, “aangenomen” en “afgewezen” willen toevoegen. In het algemeen zijn Statussen ideaal om te gebruiken om te zien hoe het met een sollicitatie van een kandidaat gaat of wat het resultaat is van de sollicitaties.

1. Klik op de “Instellingen” knop rechts bovenin.Statussen.png
  2. Klik op de knop “Statussen”.Statussen1.png
  3. In dit scherm kun je alle statussen beheren, Klik op “Nieuwe status”.Statussen2.png
  4. Kies de taal, vul een titel in en kies welk type status je wilt. Klik op opslaan.Statussen3.png
  5. Ga terug naar het instellingenmenu en klik op Workflows. Klik hier op de knop “Status toewijzen”.Statussen4.png
  6. Gebruik het dropdown menu om de nieuwe status te kiezen en plaats het in de juiste workflow en workflowstap. Klik op”Toewijzen” en de status is klaar voor gebruik.Statussen5.png