Berichten

Voor het versturen van berichten maken we templates. Templates voor berichten zijn geweldig voor het communiceren met kandidaten of met andere gebruikers. In plaats van per persoon een bericht te sturen, kun je een bericht, zoals een uitnodiging of een afwijzing, naar meerdere mensen sturen door gebruik te maken van de berichten template. Dit is een belangrijk onderdeel van Emply Hire waardoor je veel tijd bespaart.

1. Ga naar het instellingenmenu via het drop down menu en klik op de knop “Berichten”.Berichten.png
  2. Klik op “Nieuw bericht”.Berichten1.png
  3. Maak een keuze tussen "Gerelateerd aan gebruikers" en "Gerelateerd aan kandidaten". In dit voorbeeld, klik op “Gerelateerd aan kandidaten”.Berichten2.png
  4. Dit is het hoofdmenu om je template voor berichten te maken. Gebruik Instellingen, Taal, Voorgedefinieerde gegevens en Instellingen om de template te maken. Klik daarna op “Opslaan”.Berichten3.png