IP-toegang instellen

Vanwege de GDPR-wetgeving hebben we het mogelijk gemaakt om dat je kan instellen vanuit welke IP-adressen er specifiek toegang mogelijk is tot het Emply systeem.

In dit artikel leggen we uit hoe je dit voor het gehele systeem kan instellen.

IP-toegang instellen voor de applicatie

Wanneer je niet wilt dat je medewerkers vanuit elke locatie in het systeem kunnen komen, kun je ervoor kiezen om beperkte toegang hiertoe te geven. Je kan hierbij kiezen om enkel de IP-adressen (ranges) toegang te geven van je kantoor en/of IP-adressen van andere locaties (bijv. het IP-adres van een medewerker thuis). Om dit in te stellen volg je onderstaande stappen:

• Log in bij Emply
  • Ga naar de hoofdnavigatie en klik op Accounts
  • Onder het tabblad Organisatie zie je onderaan de pagina een kopje met IP-toegang
  • Hier kun je of een IP-range invoeren of losse IP-adressen.
  • Klik op Opslaan om de wijzigingen op te slaan