Meldingen

Meldingen informeren u en uw team wanneer er in bepaalde situaties iets belangrijks gebeurt. Door specifieke criteria in te stellen, kunt u in bepaalde stappen van uw wervingsproces of vóór een deadline voor aanvragen een melding instellen.

1. Ga naar het menu Instellingen en klik op de knop Meldingen.

2. Klik op de knop ''Nieuwe melding'', vul de titel in en klik op creëren.

3. Nu krijgt u een aantal opties. Voer het onderwerp van de melding, de criteria, de referentie en de ontvangers in en klik op Opslaan.