Een banner toevoegen

Om een banner op een pagina toe te kunnen voegen moet je deze eerst als sectie toevoegen. Hoe het toevoegen van een sectie werkt lees je in het artikel Secties toevoegen aan een pagina. Hieronder behandelen we hoe je een banner kan selecteren en toevoegen.

Configuratie van een banner sectie

Wanneer je deze sectie toevoegt heb je 3 opties:

• Styling
  • Inhoud
  • Link naar pagina

Styling

Hoogte onderdeel Hier kun je het formaat aanpassen van het blok
Achtergrond Hier bepaal je welke afbeelding/video je gebruikt om de banner vorm te geven
Kleurdekking  Hier kun je de contrast van de kleur naar boven of beneden schalen

Inhoud

Hoofdregel Hiermee kun je een tekst toevoegen
Ondertitel Hiermee kun je een tekst toevoegen
Video  Je kunt hier een linkje van Youtube of Vimeo toevoegen en deze zal in de banner te zien zijn

Link naar pagina

In dit onderdeel kun je kiezen voor een link naar een eigen pagina of een link naar een externe pagina. Je vult hier bij Knoptekst de tekst in welke er op de knop getoond moet worden. Bij Link kun je een andere pagina selecteren (indien je die hebt aangemaakt).