Een tekst met afbeelding toevoegen

Om een tekst met afbeelding op een pagina toe te kunnen voegen moet je deze eerst als sectie toevoegen. Hoe het toevoegen van een sectie werkt lees je in het artikel Secties toevoegen aan een pagina . Hieronder behandelen we hoe je een tekst met afbeelding kan selecteren en toevoegen.

Configuratie tekst met afbeelding sectie

Wanneer je deze sectie toevoegt heb je vier opties:

• Layout
  • Styling
  • Inhoud
  • Link naar pagina

Layout

Hier heb je de keuze welke precieze layout je wilt gebruiken. Je kan een keuze maken uit vier verschillende layouts.

Styling

Hoogte onderdeel Hier kun je het formaat aanpassen van het blok van de tekst en afbeelding
Achtergrond Hier bepaal je welke afbeelding/video je gebruikt als achtergrond
Kleurdekking Hier kun je de contrast van de kleur naar boven of beneden schalen

Inhoud

Hoofdregel Hier kun je een hoofdtekst invullen
Ondertitel Hier kun je een ietwat kleinere tekst invullen
Tekst Hier komt de tekst te staan die wilt tonen
Afbeelding Hier kun je een afbeelding downloaden

Link naar pagina

In dit onderdeel kun je kiezen voor een link naar een eigen pagina of een link naar een externe pagina. Je vult hier bij Knoptekst de tekst in welke er op de knop getoond moet worden. Bij Link kun je een andere pagina selecteren (indien je die hebt aangemaakt).