Een quote toevoegen

Om een quote op een pagina toe te kunnen voegen moet je deze eerst als sectie toevoegen. Hoe het toevoegen van een sectie werkt lees je in het artikel Secties toevoegen aan een pagina.

Hieronder behandelen we hoe je een quote kan selecteren en toevoegen.

Configuratie van een quote sectie

Wanneer je deze sectie toevoegt heb je 4 opties:

• Layout
  • Styling
  • Inhoud
  • Link naar pagina

Layout

Hier heb je de keuze welke precieze layout je wilt gebruiken. Je kan een keuze maken uit twee verschillende layouts.

Styling

Hoogte onderdeel Hier kun je het formaat aanpassen van het blok
Achtergrond Hier bepaal je welke afbeelding/video je gebruikt om de banner vorm te geven
Kleurdekking Hier kun je de contrast van de kleur naar boven of beneden schalen

Inhoud

Hoofdregel Hier kun je een hoofdtekst invullen
Ondertitel Hier kun je een ietwat kleinere tekst invullen
Quote  Hier kun je de quote toevoegen/bewerken

Het onderdeel Quote bevat daarnaast ook weer een aantal mogelijkheden.

Het bestaat uit vier onderdelen:

Upload foto Hier selecteer je een foto welke je bij de quote wilt plaatsen
Quote Hier vul je de quote in van de desbetreffende medewerk(st)er
Naam Hier vul je de naam in van de medewerk(st)er
Titel Hier vul je de titel in van de medewerk(st)er

Link naar pagina

In dit onderdeel kun je kiezen voor een link naar een eigen pagina of een link naar een externe pagina. Je vult hier bij Knoptekst de tekst in welke er op de knop getoond moet worden. Bij Link kun je een andere pagina selecteren (indien je die hebt aangemaakt).