Aangepaste code toevoegen

Om zelf iets qua code toe te voegen aan een pagina gebruik je de sectie Aangepaste code. Hoe het toevoegen van een sectie werkt lees je in het artikel Secties toevoegen aan een pagina .

Hieronder behandelen we hoe je aangepaste  op je pagina kan toevoegen.

Extra code toevoegen via aangepaste code sectie

Wanneer je deze sectie toevoegt heb je 4 opties:

• HTML
  • CSS
  • Javascript
  • Bestanden

Code toevoegen (HTML/CSS & Javascript)

Bij de eerste drie onderdelen zie je dat je een editor hebt waar je code kan toevoegen. Hier kan je zelf het een en ander maken wat je op je pagina wilt tonen.

Bestanden

Hier kun je een bestand uploaden zodat je deze weer kan gebruiken in je code.