Pagina’s aanmaken

In deze handleiding leggen we kort uit hoe je bij Emply Career pagina’s kan aanmaken/verwijderen. Hierbij gaan we er vanuit dat dit pagina’s zijn welke in het menu getoond mogen worden.

Hoe je precies losse pagina’s en subpagina’s kan aanmaken vind je in het artikel Subpagina’s en losse pagina’s aanmaken.

Pagina’s aanmaken

Om een pagina aan te maken klik je als eerst bij pagina’s op het plusje.

Je ziet nu er onder een extra veld staan waar je een titel kan aangeven. Als voorbeeld noemen we dit even Test. Je zult nu zien dat er in het menu een item genaamd Test erbij is gekomen.

Als je hier nu op klikt kom je op de Testpagina uit. Deze pagina is nu nog leeg maar deze kan je aanvullen met verschillende secties (lees: blokken content). Hierover leggen we meer uit in het artikel Secties toevoegen aan een pagina.

Pagina’s hernoemen

In sommige gevallen ben je misschien niet tevreden over de naamgeving van een pagina en wil je dat aanpassen. In de career site editor kun je de naamgeving van een pagina aanpassen. Hiervoor klik je op de naam van de pagina.

Je kunt nu de tekst Test weghalen en dit vervangen met wat anders (bijv. Home). Klik je nu op ENTER dan zul je zien dat de naamgeving van de pagina aangepast is (dat zie je ook terug in het menu)

Pagina’s verwijderen

Indien je een pagina wilt verwijderen doe je hetzelfde als bij het hernoemen van een pagina. Je past alleen nu niet de tekst aan van de pagina maar je klikt op het prullenbak-icoontje. Klik vervolgens op Verwijderen om de pagina te verwijderen.

Opslaan van wijzigingen

Bij al deze stappen geldt dat je aanpassingen nog niet meteen live zichtbaar zijn. Als je wilt dat je aanpassingen zichtbaar wordt op je website dan klik je als eerste op Veranderingen opslaan. Hiermee worden je aanpassingen tijdelijk opgeslagen. Indien je wilt dat de aanpassingen daadwerkelijk gepubliceerd worden, klik je op Publiceer veranderingen.