Secties toevoegen aan een pagina

Wanneer je een pagina hebt aangemaakt in Emply Career wil je natuurlijk deze pagina voorzien van content. Dit doe je in Emply Career door secties toe te voegen.

In dit artikel zullen we uitleggen hoe je in zijn algemeen een sectie kan toevoegen in een pagina en welke type secties er mogelijk zijn.

Een sectie toevoegen aan een pagina

Om een sectie toe te kunnen voegen is het belangrijk dat je de pagina in de editor openklapt.

Je klikt vervolgens op Voeg sectie toe. Je komt nu uit op een pagina met allerlei verschillende secties die je kan toevoegen.

Selecteer er eentje en je zult zien dat de sectie een aantal opties geeft om deze in te stellen. Vul deze gegevens in en klik vervolgens op Terug naar pagina’s. Je zult nu zien dat er onder de pagina nu een sectie gekoppeld staat.

Wanneer je aanpassingen doet bij een sectie dan zie je dat ook op Career website aan de rechterkant. Door middel van de icoontjes kun je of de sectie bewerken, dupliceren of verwijderen.

Wanneer je tevreden bent met de toegevoegde sectie dan kun je de wijzigingen opslaan.

Welke secties zijn er beschikbaar?

De volgende secties zijn beschikbaar om toe te voegen aan een pagina:

Klik op een van van bovenstaande links om meer te weten te komen over hoe die sectie geconfigureerd moet worden.