Een fotogallerij toevoegen

Om een fotogallerij toe te kunnen voegen moet je deze eerst als sectie toevoegen. Hoe het toevoegen van een sectie werkt lees je in het artikel Secties toevoegen aan een pagina .

Hieronder behandelen we hoe je een fotogallerij kan selecteren en toevoegen.

Configuratie fotogallerij sectie

Wanneer je deze sectie toevoegt heb je drie opties:

• Styling
  • Inhoud
  • Link naar pagina

Styling

Hoogte onderdeel Hier kun je het formaat aanpassen van het blok van de fotogallerij
Achtergrond Hier bepaal je welke afbeelding/video je gebruikt als achtergrond
Kleurdekking  Hier kun je de contrast van de kleur naar boven of beneden schalen

Inhoud

Hoofdregel Hier kun je een hoofdtekst invullen
Ondertitel Hier kun je een ietwat kleinere tekst invullen
Foto's Hier kun je de foto’s uploaden welke in de gallerij komen te staan
Autoplay  Hier kun je aangeven of de foto’s in de gallerij vanzelf schuiven

Link naar pagina

In dit onderdeel kun je kiezen voor een link naar een eigen pagina of een link naar een externe pagina. Je vult hier bij Knoptekst de tekst in welke er op de knop getoond moet worden. Bij Link kun je een andere pagina selecteren (indien je die hebt aangemaakt).