Een team toevoegen

Om een team-sectie op een pagina toe te kunnen voegen moet je deze eerst als sectie toevoegen. Hoe het toevoegen van een sectie werkt lees je in het artikel Secties toevoegen aan een pagina.

Hieronder behandelen we hoe je een team kan selecteren en toevoegen.

Configuratie team sectie

Wanneer je deze sectie toevoegt heb je drie opties:

• Styling
  • Inhoud
  • Link naar pagina

Styling

Hoogte onderdeel Hier kun je het formaat aanpassen van het blok met de video
Achtergrond Hier bepaal je welke afbeelding/video je gebruikt als achtergrond
Kleurdekking Hier kun je de contrast van de kleur naar boven of beneden schalen

Inhoud

Hoofdregel Hier kun je een hoofdtekst invullen
Ondertitel Hier kun je een ietwat kleinere tekst invullen
Team  Hier voeg je de teamleden toe

Het daadwerkelijk aanmaken van het team gaat via het onderdeel Team.

Om een team in te richten moet je eerst een foto uploaden. Wanneer je de foto hebt geüpload vul je een naam en een functiebeschrijving in. Het resultaat zou er dan als onderstaand uit kunnen zien.