Een kaart toevoegen

Om een kaart op een pagina toe te kunnen voegen moet je deze eerst als sectie toevoegen. Hoe het toevoegen van een sectie werkt lees je in het artikel Secties toevoegen aan een pagina .

Hieronder behandelen we hoe je een kaart kan selecteren en toevoegen.

Configuratie van een map sectie

Wanneer je deze sectie toevoegt heb je 3 opties:

• Styling
  • Inhoud
  • Link naar pagina

Styling

Hoogte onderdeel Hier kun je het formaat aanpassen van het blok
Kaarthoogte Hier kun je het formaat van de kaart instellen
Achtergrond Hier bepaal je welke afbeelding/video je gebruikt om de banner vorm te geven
Kleurdekking Hier kun je de contrast van de kleur naar boven of beneden schalen

Inhoud

Hoofdregel Hier kun je een hoofdtekst invullen
Ondertitel Hier kun je een ietwat kleinere tekst invullen
Map Hier kun je de kaart toevoegen/bewerken

Het onderdeel Map bevat daarnaast ook weer een aantal mogelijkheden.

Het bestaat uit vier onderdelen:

Voeg een andere locatie toe Hier kan je een locatie toevoegen
Titel Hier vul je de titel/naam in van de locatie
Adres informatie Hier vul je de adresgegevens in van de locatie
Locatie Hier vul je de titel in van de locatie waarvan je wilt dat Google Maps het gaat opzoeken

Link naar pagina

In dit onderdeel kun je kiezen voor een link naar een eigen pagina of een link naar een externe pagina. Je vult hier bij Knoptekst de tekst in welke er op de knop getoond moet worden. Bij Link kun je een andere pagina selecteren (indien je die hebt aangemaakt).