Vacatures toevoegen

Om vacatures op een pagina te laten zien, moet je deze eerst als sectie toevoegen. Hoe het toevoegen van een sectie werkt lees je in het artikel Secties toevoegen aan een pagina .

Hieronder behandelen we hoe je vacatures op je pagina kan toevoegen.

Configuratie van een vacatures sectie

Wanneer je deze sectie toevoegt heb je 4 opties:

• Layout
  • Styling
  • Inhoud
  • Link naar pagina

Layout

Hier heb je de keuze welke precieze layout je wilt gebruiken. Je kan een keuze maken uit drie verschillende layouts.

Styling

Hoogte onderdeel Hier kun je het formaat aanpassen van het blok
Achtergrond Hier bepaal je welke afbeelding/video je gebruikt om de banner vorm te geven
Kleurdekking  Hier kun je de contrast van de kleur naar boven of beneden schalen

Inhoud

Hoofdregel Hier kun je een hoofdtekst invullen
Ondertitel Hier kun je een ietwat kleinere tekst invullen
Filters Hier kun je extra filters toevoegen (zoeken staat standaard ingesteld als filter)
Banner Hier kun je een banner selecteren
Logo Hier kun je een logo selecteren
Informatie  Hier kun je aangeven welke informatie je van de vacatures wilt tonen (standaard wordt de functie getoond)

Link naar pagina

In dit onderdeel kun je kiezen voor een link naar een eigen pagina of een link naar een externe pagina. Je vult hier bij Knoptekst de tekst in welke er op de knop getoond moet worden. Bij Link kun je een andere pagina selecteren (indien je die hebt aangemaakt).