Job-alerts toevoegen

Om job-alerts op een pagina te laten zien, moet je deze eerst als sectie toevoegen. Hoe het toevoegen van een sectie werkt lees je in het artikel Secties toevoegen aan een pagina .

Hieronder behandelen we hoe je job-alerts op je pagina kan toevoegen.

Configuratie van een job-alert sectie

Wanneer je deze sectie toevoegt heb je 3 opties:

• Styling
  • Inhoud
  • Instellingen

Styling

Hoogte onderdeel Hier kun je het formaat aanpassen van het blok
Achtergrond Hier bepaal je welke afbeelding/video je gebruikt om de banner vorm te geven
Kleurbedekking  Hier kun je de contrast van de kleur naar boven of beneden schalen

Inhoud

Hoofdregel Hier kun je een hoofdtekst invullen
Ondertitel Hier kun je een ietwat kleinere tekst invullen
Opties Hier kun je extra velden toevoegen voor de job-alert waar je van op de hoogte gehouden wilt worden.

Instellingen

Hier kun je aangeven welke limitaties er zijn bij de job-alerts.