Een video toevoegen aan een advertentie

In sommige gevallen is het erg leuk om een video toe te voegen aan je advertentie. Dit geeft een leuke sfeerimpressie aan de kandidaat van hoe het bedrijf in elkaar steekt en het biedt een extra mogelijkheid om de vacature meer toe te lichten.

In dit artikel leggen we uit hoe je video van Youtube kan toevoegen aan je advertentie.

Let op! Om een video toe te voegen is enige kennis van HTML nodig.

Youtube video link achterhalen

De eerste stap is om naar YouTube te gaan en de correcte link te kopiëren zodat je die kan toevoegen aan je advertentietekst. Volg onderstaande stappen om de correcte link te bemachtigen:

1. Ga naar YouTube en navigeer naar het filmpje dat je wilt toevoegen
  2. Klik op Delen
  3. Klik op Insluiten

4. Kopieer de code die je nu krijgt. Deze heb je in de volgende stappen nodig!

Link toevoegen aan advertentie

Om de hierboven gekopieerde link toe te voegen aan je advertentie volg je onderstaande stappen:

1. Ga naar Projecten
  2. Markeer het project en klik op Bewerken
  3. Klik op het tabblad Advertenties
  4. Klik op de advertentie waar je de video wilt toevoegen
  5. Klik bij de editor op het Broncode knopje.
  6. Je ziet nu de gehele advertentietekst als HTML elementen
  7. Plak de eerder gekopieerde link nu op de plek waar je de video wilt hebben.
  8. Klik op Opslaan en de video zal bij de advertentie tekst getoond worden.