Domeinnaam aanpassen van Werkenbij website

Je hebt een mooie website gemaakt in Emply Career en het is tijd om je eigen domeinnaam eraan te koppelen. Standaard is een Emply Career website bereikbaar onder de volgende URL: naam.career.emply.com. Dit is misschien niet iets waarvan je wilt dat kandidaten dat zien en dus kun je ook de URL waar de werkenbij website aanpassen naar je eigen domeinnaam.

In dit artikel leggen we uit hoe je bij je Emply Career website de gekoppelde domeinnaam kan aanpassen.

Let op! Volg dit stappenplan pas wanneer je een SSL certificaat hebt aangevraagd voor de specifieke domeinnaam en wij deze voor je hebben geïnstalleerd.

Domeinnaam aanpassen van Werkenbij website

Om de domeinnaam aan te passen bij je Werkenbij website volg je onderstaande stappen:

1. Ga naar je Werkenbij website
  2. Klik op het Instellingen-icoontje
  3. Klik op Site-adres
  4. Zet de optie Aangepast domein aan
  5. Vul bij Link de domeinnaam in waar de werkenbij site op moet luisteren (zonder www.).
  6. Klik op Check domain om te kijken of de domeinnaam correct is en het SSL-certificaat goed geïnstalleerd staat.
  7. De domeinnaam van je Werkenbij website is aangepast.