Taken bekijken van andere gebruikers

In sommige gevallen is het handig om te zien welke taken door een van je collega’s is aangemaakt. Stel dat ze ziek is en je wilt snel kunnen zien welke taken deze college heeft gemaakt en/of naar hem gedelegeerd is.

In dit artikel leggen we uit hoe je een overzicht kan krijgen van alle taken in een systeem en binnen een specifieke vacature.

Let op! Hiervoor moet jij als gebruiker toegevoegd zijn aan een gebruikerstype welke toegang heeft tot de functie Taken

Taken bekijken van alle gebruikers binnen Emply

Volg onderstaande stappen om iedereens taken binnen het systeem te kunnen zien:

1. Log in bij Emply
  2. Klik op het tabblad Taken

3. Je ziet nu een overzicht van alle taken waar jij verantwoordelijk voor bent.
  4. Klik op Zoeken
  5. Je ziet nu een scherm waarin je een aantal dingen kan specificeren
    1. Titel: je kan zoeken naar een specifieke taak door de titel op te geven
    2. Vanaf datum en tot datum: hiermee geef je een tijdsbestek door waarin de taak aangemaakt is en uitgevoerd moet worden
    3. Relevant: hier kan je aangeven welke taken je precies wilt zien.
      1. Alle beschikbare inhoud: hiermee zie je de taken van alles dat beschikbaar is.
      2. Inhoud die ik volg: dit zijn van afdelingen die jij volgt
      3. Inhoud met betrekking tot mij: dit zijn taken die of jij hebt aangemaakt of gedelegeerd zijn naar jou
      4. Inhoud toegewezen aan jou: dit zijn taken welke zijn toegewezen aan jou

4. Status: hier kan je aangeven of je voltooide, niet voltooide of beide soorten taken wilt zien.
  6. Klik op Zoeken en je krijgt een lijst met taken te zien.
  7. Gebruik de kolommen die je ziet om makkelijk te sorteren en zo de gewenste informatie te verkrijgen

Taken bekijken van iedereen bij een vacature

De stappen die je hiervoor volgt zijn grotendeels gelijk aan de stappen die hierboven beschreven zijn. Het enige verschil hierbij is dat je eerst naar een vacature moet gaan en daar dan op het tabblad Taken klikt, alvorens je gaat zoeken naar de taken.