Een afbeelding toevoegen aan een advertentie

In sommige gevallen is het erg leuk om een afbeelding toe te voegen aan je advertentie. Dit geeft een leuke sfeerimpressie aan de kandidaat van hoe het bedrijf in elkaar steekt en het biedt een extra mogelijkheid om de vacature meer toe te lichten.

In dit artikel leggen we uit hoe je een afbeelding kan uploaden in Emply en hoe je deze kan toevoegen aan je advertentie.

Uploaden van de afbeelding

De eerste stap is om naar de vacature te gaan en hier een afbeelding te uploaden. Volg onderstaande stappen om de afbeelding toe te voegen:

1. Ga naar de vacature waar je de afbeelding wilt toevoegen
  2. Klik op Documenten
  3. Klik op Nieuw document

4. Selecteer het bestand dat je wilt uploaden
  5. Het bestand is nu toegevoegd

Afbeelding toevoegen aan je advertentie

Nu de afbeelding is geüpload kun je deze toevoegen aan je advertentie. Volg hiervoor onderstaande stappen:

1. Ga naar de vacature waar het om gaat
  2. Klik op Advertenties
  3. Klik op de advertentie die je wilt bewerken
  4. Klik op het icoontje om een afbeelding toe te voegen
  5. In het scherm dat je nu krijgt kun je de afbeelding selecteren die je hebt geüpload
  6. Je kan bij breedte en hoogte de afmetingen aanpassen
  7. Vul bij Alternatieve tekst een tekst in die je wilt tonen indien de afbeelding niet werkt.
  8. Klik op OK
  9. Klik op Opslaan en de afbeelding is toegevoegd aan je advertentie.