Een advertentie template aanmaken

Wanneer je vaak dezelfde soort vacatures hebt, is het raadzaam om hier een template voor aan te maken. Zo hoef je niet bij het aanmaken van een vacature telkens een gehele advertentietekst aan te maken maar kun je de advertentie tekst laden vanuit een eerder aangemaakte template hiervoor.

In dit artikel leggen we uit hoe je een advertentie template kan aanmaken

Advertentie template aanmaken

Om een advertentie template aan te maken volg je onderstaande stappen:

• Klik op het hoofdmenu
  • Klik op Instellingen
  • Klik op Templates
  • Klik op Advertenties

• Klik op Nieuwe advertentie
  • Er opent nu een nieuw scherm waarin je de advertentie kan aanmaken

• Klik op het plusje indien je de advertentie voor meerdere talen wilt gebruiken.
  • Vul bij Interne titeleen titel in waarmee je de template kan herkennen
  • Vul bij Functie de titel in van de functie waarop de kandidaat zou solliciteren.
    Tip: je kunt hier bijvoorbeeld Accountmanager instellen en dan later bij het aanmaken van de vacature het stukje Junior of senior bijvoorbeeld toevoegen
  • In het grote tekstveld schrijf je de advertentie tekst welke je vaker wilt gebruiken. Tip: Maak deze tekst zo pakkend mogelijk zodat je bij het aanmaken van de vacature maar minimale wijzigingen aan de advertentietekst hoef te doen.
  • Klik op Opslaan om de template op te slaan.