Nieuwe gebruikers toevoegen

In een organisatie zijn er vaak meerdere collega’s die betrokken zijn bij de vacature en het aannemen van nieuwe medewerkers. In Emply Hire worden deze collega’s toegevoegd als gebruikers waardoor iedereen die betrokken is bij de vacature met elkaar kan samenwerken. Een gebruiker wordt toegevoegd aan een vacature door hem deelnemer van het project te maken.

In dit artikel leggen we uit hoe je een gebruiker kan toevoegen

Nieuwe gebruikers toevoegen

Om een nieuwe gebruiker toe te voegen volg je onderstaande stappen:

• Klik op het hoofdmenu
  • Klik op Instellingen
  • Klik op Account
  • Klik op het tabblad Gebruikers

• Klik op Nieuwe gebruiker
  • In het volgende scherm vul je alle gegevens in van de nieuwe gebruiker

• Klik op Opslaan om de gebruiker op te slaan.
  • De gebruiker is nu toegevoegd.