Nieuwe rollen aanmaken

Het is mogelijk om aan een rol specifieke rechten toe te wijzen. Dit is wenselijk wanneer de ene gebruiker wel rechten heeft voor een bepaalde actie en een andere gebruiker niet. Hiervoor worden in Emply Hire rollen aangemaakt. Hierin worden rechten bepaald per rol welke daarna aan een gebruiker gekoppeld worden.

In dit artikel leggen we uit hoe je een nieuwe rol kan aanmaken.

Nieuwe rol aanmaken

Om een nieuwe rol toe te voegen volg je onderstaande stappen:

• Klik op het hoofdmenu
  • Klik op Instellingen
  • Klik op Account
  • Klik op het tabblad Rollen

• Klik op Nieuwe rol.
  • In het volgende scherm geef je de rol een naam bij Titel

• Zet de opties aan waarvan je wilt dat de nieuwe rol dat mag doen
  • Klik op Opslaan en de rol is aangemaakt.